Twee exotische vruchten

Ik heb sinds ik op mezelf woon fruit helemaal ontdekt, en heb dus eigenlijk altijd een volle fruitmand. Daarnaast vind ik het leuk om nieuw eten en nieuwe smaken uit te proberen. Deze week heb ik lychees en kaki fruit gekocht, en ik zal delen wat ik ervan vond. Je kunt deze vruchten bij de meeste Albert Heijns halen.

Kaki fruit

Dit fruit heb ik bij de Albert Heijn gekocht, je kunt er een kopen voor 80 cent. Supergoedkoop dus, en ze zijn best wel groot. Ze zijn heel lekker en makkelijk, je kunt het gewoon wassen en opeten.

Ik heb het kaki fruit in stukjes gesneden. Je kunt het prima zo eten, maar ik heb nog wat citroensap en honing overheen gedaan om het nog wat meer smaak te geven. Leuk om iets nieuws te proberen, 8/10.

Lychees

Lychees verkopen ze eigenlijk op best veel plekken, bijvoorbeeld bij de Albert Heijn kun je 300 gram kopen voor 3 euro. Ze zijn vrij klein, iets groter dan druiven. Ik had ze al vaker gegeten, maar blijf toch steeds een beetje geïrriteerd door de onhandige manier van pellen. Er loopt altijd vet veel sap over mijn handen. Nog een nadeel is de grote pit die ze hebben. Toch blijf ik ze af en toe kopen omdat het leuk is om af en toe iets anders te eten, en lychees hebben wel een hele speciale zoete smaak. Ik geef ze een 6,5/10.

Kaki fruit vond ik dus verassend lekker, echt wel een succes! Als je naar de supermarkt gaat zou ik daar dus zeker een van meenemen. Met lychees blijf ik een haat-liefde relatie hebben.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.