Waarom ik deze blog begin

Ik wil eigenlijk al heel lang een blog beginnen. Schrijven heb ik altijd al leuk gevonden, maar dit deed ik voornamelijk in mijn dagboek. Het is namelijk best een eng idee dat mensen gaan lezen wat je schrijft. Sinds afgelopen jaar zit ik in de redactie van Opgetrommeld, het kwartaalblad van mijn studievereniging Djembé. Toch merk ik dat ik graag nog meer zou willen schrijven. Ik ben rond gaan kijken naar blogs die al bestonden en kwam http://www.jenniefromtheblog.com tegen. Jennie heeft al jarenlang een succesvolle blog waarop ze schrijft over van alles. Ze had ook een stuk geschreven over hoe ze haar blog heeft gemaakt en dit zorgde ervoor dat ik dacht: ik doe het ook. Ik kijk ernaar uit dat ik een plek heb om mijn ervaringen en ideeën vast te leggen, en helemaal zelf kan kiezen hoe ik dat doe.

Daarnaast hoop ik dat een blog me kan helpen creatief bezig te zijn. Ik ben nu aan het leren hoe je een website maakt en vormgeeft, hoe je aantrekkelijke teksten schrijft, en hoe je ervoor kan zorgen dat je blogs gelezen worden. In de toekomst hoop ik ook mooie foto’s te kunnen maken om toe te voegen, en bijvoorbeeld zelf een logo te ontwerpen.

Het begin is in ieder geval gemaakt, en we zullen zien waar ik onderweg langskom!

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.